Kommelluksia ja viivästyksiä kaupungissa – Valtaistuimet mereen, Punaiset matot myöhässä…

Avoimeen kaupunkitilaan sijoittuvassa näyttelyssä kohtaa täysin eri ongelmat kuin hallituissa ja vartioiduissa galleriatiloissa. Vain muutamia päiviä paikoillaan olleet Jouni Leinon Helsinki-valtaistuimet  raahattiin mereen. Muun muassa Vartti-lehti raportoi tapahtumasta verkkosivuillaan.

Ilkivallanteko on vaatinut tekijöiltään antaumusta ja intohimoista otetta – Leinon mukaan yhden valtaistuimen siirtämiseen tarvitaan kolmen miehen voimat. Nyt Leinon on tarkoitus tarkistaa istuinten kunto. Jos teokset ovat ehjiä, voidaan ne kuljettaa takaisin Hakaniemenrantaan.

Silja Purasen ”Punainen matto” -teokset Mellunmäen ja Vuosaaren metroasemien liityntäliikenteen pysäkeille myöhästyvät ainakin viikon suunnitellusta aikataulusta lupakäytännöissä vastaan tulleiden kiemuroiden takia. Toistaiseksi teokset kuitenkin ollaan toteuttamassa suunnitelluille paikoilleen. Teoksen toteutusaikatauluun vaikuttaa lupien lisäksi sää. Toivotaan, että poutakelit jatkuvat!

 Tiina Veräjänkorvan Finnflakes -installaation ripustuspaikan neuvottelut etenevät mukavasti. Pikapuoliin lienee luvassa varmistus installaation toteutuspaikasta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: