Mikä O, missä kaupungissa?


O ON KAUPUNGISSA

Teollisuustaiteen liitto Ornamo, valtakunnallinen taideteollisen alan taiteilijoiden ja muotoilijoiden ammattijärjestö täyttää 100 vuotta vuonna 2011. Kevät-kesän 2011 aikana Ornamolainen taide ja muotoilu valtaa Helsingin Oon kaupungissa -näyttelyn myötä, jonka päätoteuttajana on Ornamon taiteilijaryhmittymän, Taiteilijat O ry:n jäsenistä koostuva työryhmä.

Ornamo hakee kuluvana kesänä jäseniltään rohkeita, yllättäviä ja ilahduttavia teosideoita kaupunkitilaan, ja samalla kerää kaupunkilaisten itsensä toiveita, ajatuksia ja mielipiteitä teosten taustalle.

Tapahtumakokonaisuus sijoittuu Helsingin ydinkeskustaan, metroradan ja raitioteiden varsille sekä Helsingin edustan saariin. Se painottuu materiaalipohjaiseen taiteeseen ja kokeellisen muotoilun projekteihin.

Näyttelyn ideoinnin lähtökohta on ihmisen sijainti kaupungissa; monimuotoisen kaupunkitilan, kaupunkiluonnon ja ihmisen välinen suhde.

Näyttelyn hakuilmoitus löytyy Ornamon sivuilta. Jos kiinnostuit Ornamon jäsenyydestä, löydät sivuilta myös tietoa jäseneksi liittymisestä ja jäsenkriteereistä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: